Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7342
Title: Проектування підприємств галузі
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В. Проектування підприємств галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 29 c.
Abstract: Курсовий проект - самостійна робота студента, яка виконується після вивчення дисциплін «Технологія галузі», «Проектування підприємств галузі». Під час виконання курсового проекту студент повинен навчитися формулювати задачі для проектування нового хлібопекарського, кондитерського, макаронного або харчоконцентратного підприємства (цеху) та пропонувати шляхи їх вирішення, проводити технологічні розрахунки ліній, виробничих дільниць та цехів хлібобулочних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7342
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020.1_poz_17.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.