Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7313
Title: Технологія консервованих продуктів функціонального призначення
Authors: Какадій, Юлія Петрівна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Keywords: харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;технологія консервування
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Какадій Ю. П., Котюк Т. В., Погарський О. С. Технологія консервованих продуктів функціонального призначення: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 "Харчові технології" спец. "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2017. 25 с.
Abstract: Методичні рекомендації містять вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія консервованих продуктів функціонального призначення"
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26_M_functional_17.pdf441.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.