Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7313
Title: | Технологія консервованих продуктів функціонального призначення |
Authors: | Какадій, Юлія Петрівна Погарська, Вікторія Вадимівна Котюк, Тетяна Валеріївна |
Keywords: | харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;технологія консервування |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Какадій Ю. П., Котюк Т. В., Погарський О. С. Технологія консервованих продуктів функціонального призначення: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 "Харчові технології" спец. "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2017. 25 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації містять вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія консервованих продуктів функціонального призначення" |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
26_M_functional_17.pdf | 441.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.