Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7313
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКакадій, Юлія Петрівна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorКотюк, Тетяна Валеріївна-
dc.date.accessioned2022-09-26T09:10:53Z-
dc.date.available2022-09-26T09:10:53Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКакадій Ю. П., Котюк Т. В., Погарський О. С. Технологія консервованих продуктів функціонального призначення: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 "Харчові технології" спец. "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2017. 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації містять вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія консервованих продуктів функціонального призначення"uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові продукти функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових продуктівuk_UA
dc.subjectтехнологія консервуванняuk_UA
dc.titleТехнологія консервованих продуктів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26_M_functional_17.pdf441.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.