Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Удосконалення технології м’ясних виробів з використанням білоквмісних композицій | Прудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М.; Сергієнко, Катерина Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2024 | Вплив рослинної сировини на якість напівфабрикатів м’ясних січених | Прудніков, В. Г.; Головнін, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2024 | Господарсько-біологічні особливості корів голштинської породи різного походження | Леппа, А. Л.; Рубайло, Юлія Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2024 | Молочна продуктивність, склад і технологічні властивості молока корів голштинської породи | Прудніков, В. Г.; Кокович, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2024 | Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини | Лисенко, Г. Л.; Воронцов, Данило Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2024 | Розробка технології виробництва м'ясного продукту із м'яса птиці, збагаченого рослинною сировиною | Лисенко, Г. Л.; Скоморохов, Андрій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2024 | Формування і використання лінії Піона в філії «Дібрівський кінний завод №62» ДП «Конярство України» | Нагорний, С. А.; Горозій, Вадим Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій та селекції в тваринництві |
2024 | Технологія вирощування бугайців молочних порід для виробництва яловичини | Криворучко, Юрій Іванович; Георгіян, Сімон Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій та селекції в тваринництві |
2024 | Оцінка споживчих властивостей ковбасних виробів функціонального призначення | Лисенко, Г. Л.; Шевченко, Олександр Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2023 | Удосконалення технології інкубації яєць курей | Гончарова, І. І.; Василенко, Володимир Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві |
2023 | Дослідження продуктивності овець аборигенної смушково-молочної сокільської породи | Данілова, Тетяна Миколаївна; Король, Артем Олегович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
2023 | Удосконалення технології вирощування телиць молочних порід | Гончарова, І. І.; Герасименко, Олег Анатолійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві |
2023 | Дослідження продуктивності кролів м′ясо-шкуркових порід різної статі та віку | Данілова, Тетяна Миколаївна; Гончаренко, Артур Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
2023 | Селекційно – генетичні параметри відбору ремонтного молодняку для формування молочного стада | Гончарова, І. І.; Супрун, Владислав Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві |
2023 | Удосконалення технології виробництва молока на тваринницьких фермах України | Гончарова, І. І.; Храмцов, Олександр Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві |
2023 | Оптимізація технологічних процесів відтворення свиней в умовах промислового свинарства | Гончарова, І. І.; Чиркова, Тетяна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві |
2023 | Ефективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарства | Данілова, Тетяна Миколаївна; Ускова, Лілія Миколаївна; Крахмальов, Антон Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
2022 | Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас | Лисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2022 | Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктів | Васильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва |
2022 | Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів | Чалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35