204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри) : [35] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології м’ясних виробів з використанням білоквмісних композиційПрудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М.; Сергієнко, Катерина Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Вплив рослинної сировини на якість напівфабрикатів м’ясних січенихПрудніков, В. Г.; Головнін, Олександр Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Господарсько-біологічні особливості корів голштинської породи різного походженняЛеппа, А. Л.; Рубайло, Юлія Олексіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Молочна продуктивність, склад і технологічні властивості молока корів голштинської породиПрудніков, В. Г.; Кокович, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниЛисенко, Г. Л.; Воронцов, Данило Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Розробка технології виробництва м'ясного продукту із м'яса птиці, збагаченого рослинною сировиноюЛисенко, Г. Л.; Скоморохов, Андрій Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2024Формування і використання лінії Піона в філії «Дібрівський кінний завод №62» ДП «Конярство України»Нагорний, С. А.; Горозій, Вадим Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій та селекції в тваринництві
2024Технологія вирощування бугайців молочних порід для виробництва яловичиниКриворучко, Юрій Іванович; Георгіян, Сімон Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій та селекції в тваринництві
2024Оцінка споживчих властивостей ковбасних виробів функціонального призначенняЛисенко, Г. Л.; Шевченко, Олександр Вікторович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2023Удосконалення технології інкубації яєць курейГончарова, І. І.; Василенко, Володимир Петрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Дослідження продуктивності овець аборигенної смушково-молочної сокільської породиДанілова, Тетяна Миколаївна; Король, Артем Олегович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Удосконалення технології вирощування телиць молочних порідГончарова, І. І.; Герасименко, Олег Анатолійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Дослідження продуктивності кролів м′ясо-шкуркових порід різної статі та вікуДанілова, Тетяна Миколаївна; Гончаренко, Артур Миколайович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Селекційно – генетичні параметри відбору ремонтного молодняку для формування молочного стадаГончарова, І. І.; Супрун, Владислав Євгенович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Удосконалення технології виробництва молока на тваринницьких фермах УкраїниГончарова, І. І.; Храмцов, Олександр Дмитрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Оптимізація технологічних процесів відтворення свиней в умовах промислового свинарстваГончарова, І. І.; Чиркова, Тетяна Іванівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві
2023Ефективність вирощування бройлерів при застосцванні різних зернгових компонентів, в складі комбікорму в умовах фермерського господарстваДанілова, Тетяна Миколаївна; Ускова, Лілія Миколаївна; Крахмальов, Антон Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2022Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасЛисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктівВасильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонівЧалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35