Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7066
Назва: | Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі". |
Автори: | Погарська, Вікторія Вадимівна Павлюк, Раїса Юріївна Максимова, Надія Пилипівна |
Ключові слова: | оцінювання якості;оцінка якості;переробка молока і молочних продуктів;харчові технології;біохімічні процеси;технологія галузі |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: Факт |
Бібліографічний опис: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі": навч. посіб. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розд.1. Харчові технології переробки молока. Харків: Факт, 2016. 96 с. |
Короткий огляд (реферат): | Лабораторний практикум з дисципліни «Технологія галузі» складений у відповідності з робочою програмою підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» включає два розділи: «Харчові технології переробки молока» та «Харчові технології переробки плодів і овочів». Лабораторний практикум спрямований на закріплення теоретичних знань і отри- мання практичних навичок з відповідної технології галузі. Вивчення кожної тех- нології проводиться за алгоритмом, що включає: оцінку якості сировини; ви- вчення технології та технологічних схем виробництва; розгляд та вивчення осно- вних біохімічних, мікробіологічних, фізико-хімічних процесів, що відбуваються при виготовленні та зберіганні продуктів відповідно з молочної та плодоовочевої сировини; проведення продуктових розрахунків норм витрат сировини та допо- міжних матеріалів; виготовлення на лабораторному обладнанні дослідних партій продукції; дослідження відповідності якості готової продукції вимогам нормати- вної документації; проведення порівняння з аналогами |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7066 |
ISBN: | 978-966-637-827-2 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiya haluzi 2016_1.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.