Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6679
Назва: | Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії |
Автори: | Постнов, Г. М. Ткаченко, А. Є. |
Ключові слова: | рибні консерви;олія;якість;торгові мережі |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Постнов Г. М., Ткаченко А. Є. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 316-322. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних
показників якості рибних консервів з додаванням олії, що реалізуються у торговій мережі Харкова. Canned fish with addition vegetable oil which is realized in trading network Kharkov has been carried out analysis of organoleptic, physical and chemical, mi crobiological indexes quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6679 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_55.pdf | 181.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.