Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66613
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крайнюк, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Костенко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Сергєєва, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-26T06:25:47Z | - |
dc.date.available | 2025-05-26T06:25:47Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Крайнюк Л. М., Костенко С. М., Сергєєва О. В. Використання програмного комплексу VENSIM для підготовки фахівців із харчової технології та інженерії. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу: тези доп. ХІ Всеукр. наук.-метод. конф., 26 вересня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 141-142. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66613 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання програмного комплексу VENSIM для підготовки фахівців із харчової технології та інженерії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Удосконалення інформаційно-ресурсного забезпечення навчального процесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2014_141-142.pdf | 485.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.