Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66508
Назва: Звіт про науково-дослідну роботу № 29-05-10Б «Формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі» (заключний звіт)
Автори: Малюк, Л. П.
Терешкін, О. Г.
Кононенко, Т. П.
Полстяна, Н. В.
Давидова, О. Ю.
Балацька, Н. Ю.
Варипаєва, Л. М.
Калєнік, К. В.
Брикова, Т. М.
Федак, В. І.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Терешкін О. Г., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В., Давидова О. Ю., Балацька Н. Ю., Варипаєва Л. М., Калєнік К. В., Брикова Т. М., Федак В. І. Звіт про науково-дослідну роботу № 29-05-10Б «Формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі» (заключний звіт). Харків: ХДУХТ, 2018. 147 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66508
Розташовується у зібраннях:Звіти НДР

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ZVIT_Maliuk_2018.pdf1.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.