Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66508
Назва: | Звіт про науково-дослідну роботу № 29-05-10Б «Формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі» (заключний звіт) |
Автори: | Малюк, Л. П. Терешкін, О. Г. Кононенко, Т. П. Полстяна, Н. В. Давидова, О. Ю. Балацька, Н. Ю. Варипаєва, Л. М. Калєнік, К. В. Брикова, Т. М. Федак, В. І. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Малюк Л. П., Терешкін О. Г., Кононенко Т. П., Полстяна Н. В., Давидова О. Ю., Балацька Н. Ю., Варипаєва Л. М., Калєнік К. В., Брикова Т. М., Федак В. І. Звіт про науково-дослідну роботу № 29-05-10Б «Формування стандартів обслуговування в ресторанному бізнесі» (заключний звіт). Харків: ХДУХТ, 2018. 147 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66508 |
Розташовується у зібраннях: | Звіти НДР |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ZVIT_Maliuk_2018.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.