Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66255
Название: | Розробка плану заходів для підвищення конкурентоспроможності закладу сфери гостинності |
Авторы: | Лучко, Катерина Ігорівна |
Научный руководитель: | Одарченко, Д. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключевые слова: | гостинність;заклад готельнοгο гοспοдарства;прοцес οбслугοвування;конкурентоспроможність |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Лучко К. І. Розробка рекомендацій з удосконалення діяльності служби приймання та розміщення: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Д. М. Одарченко. Харків; ДБТУ. 2024. 49 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В першому розділі кваліфікаційної роботи розглянуто теоретичні основи конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанної сфери та фактори, що впливать на рівень конкурентоспроможності на функціонування готельного господарства України. Другий розділ роботи присвячено шляхам підвищення конкурентоспроможності підприємств готельної індустрії та надано характеристику закладу гостинності «Lviv Panorama Lux». У третьому розділі було запропоновано напрями та заходи, які можуть збільшити конкурентоспроможність готель «Lviv Panorama Lux», а також реалізацію плану заходів для досягнення постевленої мети. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66255 |
Использованная литература: | 1. ДСТУ 4281::2004 Заклади ресторанного господарства. Класифікація– [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://dnaop.com/html/29982/doc 2. ДБН В.2.2-9 Громадські будинки та споруди. Основні положення – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://dnaop.com/html/32507/doc 3. ДСТУ 4269-2003Послуги туристичні класифікація готелів услуги туристическиеклассификациягостиниц– [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dnaop.com/html/29982/doc 4. ДБН В.2.2-20:2008.Здания и сооружениягостиницыгостиниц –[Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dnaop.com/html/30148/doc 5. ДСТУ 4527:2006 Послуги туристичні. Засоби розміщення. Терміни та визначення – [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dnaop.com/html/32397/doc 6. ДБН В.2.2-17.Доступність будинків і споруд для маломобільних груп населення – [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dbn.at.ua/load/normativy/dbn/1-1-0-287 7. ДБН В.2.5-28.Природне і штучне освітлення– [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dbn.at.ua/load/normativy/dbn/dbn_v_2_5_28_2015/1-1-0-1188 8. ДБН В.2.2-25:2009.Підприємства харчування (заклади ресторанного господарстваосвітлення – [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dbn.at.ua/load/normativy/dbn/1-1-0-461 9. Наказ Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 3 січня 2003 р. № 2 Про затвердження рекомендованих норм технічного оснащення закладів громадського харчування –[Електронний ресурс] – Режим доступу: http://www.restoran.dn.ua/rus/n_reading/2/8/article-3502.html 10. Кодекс законів про працю України– [Електронний ресурс] –Режим доступу: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/322-08 11. СНиП 2.04.01-85. Внутреннийводопровод и канализация зданий.України – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://soyuzproekt.ru/ntd/878.htm 12. СНиП 2.04.05-91 Отопление, вентиляция и кондиционирование.–[Електронний ресурс] – Режим доступу:http://soyuzproekt.ru/ntd/878.htm 13. Драгобрат 2017.Гірськолижний курорт.Полонина Драгобрат,Ясіня,Лазещина. – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://www.dragobrat.biz/ 14. Драгобрат– [Електронний ресурс] – Режим доступу:http://dragobrat.ws/ru/ 15. Полякова, А. В. Інфраструктура готельного та ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. напряму підготов. 6.140101 ден. та заоч. форм навчання / М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва ; А. В. Полякова. – Донецьк : [ДонНУЕТ], 2010. - 145 с. 16. Павленкова П. П. та ін. Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посіб. Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. 130 с. 17. Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту. Сучасні принципи оформлення інтер’єру та екстер’єру готелів. Будівництво та архітектура сучасних готелів [Електронний ресурс]. URL: http:// tourlib.net/books_ukr/roglev05–1.htm (дата звернення: 25.04.2023). 21. Коренець Ю. М., Клєвцов Є. Г. Дизайн об'єктів та інтер'єр приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник. Кривий Ріг : [ДонНУЕТ], 2020. 162 с. 22. Проектування готелів : навч. посіб. / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, С. Л. Шаповал та ін. ; за ред. А.А. Мазаракі. К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. 340 с. 23. Дмитрів О. В., Ковальський В. П., Бондар А. В. Ревіталізація промислових об’єктів у центральній частині міста на прикладі ресторану «Neon». Інноваційні технології в будівництві-2020: матеріали міжнар. наук.-техн. конф., м. Вінниця, 10.11.2020-12.11.2020 р. Вінниця, 2020. URL: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/itb/itb2020/paper/viewFile/10851/9055. (дата звернення: 20.04.2023). 24. Дмитрів О. В., Ковальський В. П., Бондар А. В., Абрамович В. С. Об’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових. 2021. URL: http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33128(дата звернення: 20.04.2023). 25. Kulchytska,A. Ye., Tsarova, T. O. Specificity and trends of the development of the craft productmarket in Ukraine. Aktual Problems of Ekonomics and Management. 2018. 12. Р. 3-14. 26. Прилепа Н.В. Соколюк Г.О. Інноваційні технології у сфері ресторанного бізнесу. Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. 2014. № 4. Т. 2. С. 162–164. 27. Архіпов В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства / В. В. Архіпов, В. А. Русавська – К.: Центр уч- бової літератури, 2021 – 342 с. 28. Архіпов В. В., Організація ресторанного господарства – К.: Інкас, 2021, 280 с. 29. П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства. -К: КНТУ, 2021, 632 с. 30. Радченко Л.О. Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів. – Вид-во. Світ книг, 2018, 288 с.. – Вид-во. Світ книг, 2018, 288 с. 31. Організація ресторанного господарства / Малюк Л. П., Полстяна Н. В., Давидова О. Ю.– Харків: Лідер, 2016.– 487 с. |
Располагается в коллекциях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Бакалаври) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_B_241-20b-01_Luchko_K_I.pdf Restricted Access | 959.05 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.