Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65827
Title: Блокчейн технологія як конкурентна перевага для підприємств харчової галузі
Authors: Звєрєв, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пушкар, Т. А.
Issue Date: 2025
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Звєрєв О. В. Блокчейн технологія як конкурентна перевага для підприємств харчової галузі. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали ІX Міжнар. науково-практичної конф. (присвяченой пам’яті професора Григорія Євтійовича Мазнєва), 06-07 березня 2025 р.; наук. кер. Т. А. Пушкар. Частина 2. Харків: ДБТУ, 2025. С. 375-378
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65827
Appears in Collections:Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Управління розвитком соціально-економічних систем"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Materialy_konf_URSES_2025_CH_2-376-379.pdf216.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.