Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6511
Название: Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші
Авторы: Стіборовський, С. Е.
Левіт, І. Б.
Османова, Ю. В.
Ключевые слова: пребіотичні суміші;напівфабрикати паштетних печінкових мас;реологічні характеристики
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Стіборовський С. Е., Левіт І. Б., Османова Ю. В. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 91-97.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати органолептичної оцінки та експериментальних досліджень реологічних характеристик напівфабрикатів паштетних печінкових мас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням пребіотичної суміші з різним відсотковим співвідношенням.
The results of organoleptices estimation and experimental researches of rheology descriptions ready-to-cook foods of the hepatic masses of pates, prepared on traditional technology and with addition prebiotic mixture with different percent correlation are resulted in work.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_19.pdf183.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.