Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6482
Название: | Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства |
Авторы: | Сибірякова, І. Г. Кочарова, Т. Р. |
Ключевые слова: | системи управління ресурсами підприємства;галузі харчування і ресторанного господарства |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Перспективи розвитку ERP-систем на підприємствах харчування і ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 502-509. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено огляд існуючих систем управління ресурсами
підприємства, інтегрованих у галузі харчування і ресторанного господарства. A review of existing enterprise resource planning system, integrated in food and restaurant management. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6482 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_84.pdf | 178.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.