Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63826
Название: Інноваційні технології переробки зерна: опорний конспект лекцій
Авторы: Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Дата публикации: 2025
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Інноваційні технології переробки зерна: опорний конспект лекцій для здобувачів денної та заочної форми навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»; уклад. О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2025. 55 с.
Краткий осмотр (реферат): У опорному конспекті лекцій висвітлено сучасні аспекти використання зернових ресурсів та зернопродуктів, розглянуто новітні підходи до переробки зерна та створення борошняних продуктів нового покоління. Окрему увагу приділено світовому досвіду комплексної переробки зерна, ефективному використанню супутніх і вторинних продуктів борошномельного виробництва, а також сучасним методам очищення зерна від домішок. Розглянуто ключові інноваційні технології борошномельної промисловості, включаючи вдосконалення воднотеплової обробки зерна, ефективні методи очищення його поверхні, сучасні способи подрібнення та перспективні напрямки розширення асортименту готової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63826
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_Innovats_tekhnol_zberihannya_181_25.pdf6.47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.