Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63077
Назва: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. Ч. 1. Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії: конспект лекцій |
Автори: | Шевченко, Андрій Олександрович Михайлов, Валерій Михайлович Прасол, Світлана Володимирівна |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 1. Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування»; уклад. : А. О. Шевченко, В. М. Михайлов, С. В. Прасол. Харків: ДБТУ, 2025. 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Конспект лекцій «Теплове обладнання підприємств харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 1 «Загальні поняття про теплову обробку, обладнання та джерела теплової енергії» містить 3 лекції. Розглядаються наступні теми: «Загальні поняття про теплову обробку в харчових виробництвах», «Теплооб мінне обладнання» і «Джерела теплової енергії та теплоносії». Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування теплового обладнання підприємств харчових виробництв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63077 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_TOPKHV_1_133_25.pdf | 5.38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.