Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62773
Название: Інтенсивність забарвлення плодів яблуні сорту Пінова залежно від обрізування перед збиранням
Авторы: Мулєнок, Я. О.
Харківський, О. Л.
Научный руководитель: Леус, В. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Мулєнок Я. О., Харківський О. Л. Інтенсивність забарвлення плодів яблуні сорту Пінова залежно від обрізування перед збиранням. Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва: матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т; наук. кер. Леус В. В. Харків, 2024. С. 171-173.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62773
Располагается в коллекциях:"Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва": матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8_konf_Nauk_zasady_pidvyshchennya_2024_171-173.pdf553.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.