Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6252
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАртеменко, В. С.-
dc.contributor.authorБубенець, І. Г.-
dc.contributor.authorЧеканова, Л. В.-
dc.date.accessioned2022-09-02T14:37:22Z-
dc.date.available2022-09-02T14:37:22Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationАртеменко В. С., Бубенець І. Г., Чеканова Л. В. Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 440-443.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6252-
dc.description.abstractРозглянуто основні шляхи запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів Інституту післядипломної бізнес-освіти у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингу.uk_UA
dc.description.abstractBasic ways of introducing information technologies in to listeners self studies in the Institute of post-qualifying business-education in the process of specialists retraining on marketing are examined.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінформаційні технологіїuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectперепідготовка спеціалістів із маркетингуuk_UA
dc.titleЗапровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_72.pdf145.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.