Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62403
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Усата, К. С. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. О. | - |
dc.contributor.author | Маяк, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-05T07:46:45Z | - |
dc.date.available | 2025-02-05T07:46:45Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Усата К. С., Гурський П. О., Маяк О. А. Шляхи удосконалення обладнання для виробництва морозива. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 547-549. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62403 | - |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто підходи та конкретні кроки до модернізації обладнання для виробництва морозива, а саме фризера. Наведено приклад фризера та результати модернізації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Шляхи удосконалення обладнання для виробництва морозива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_547-549.pdf | 543.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.