Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУсата, К. С.-
dc.contributor.authorГурський, П. О.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.date.accessioned2025-02-05T07:46:45Z-
dc.date.available2025-02-05T07:46:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУсата К. С., Гурський П. О., Маяк О. А. Шляхи удосконалення обладнання для виробництва морозива. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 547-549.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62403-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто підходи та конкретні кроки до модернізації обладнання для виробництва морозива, а саме фризера. Наведено приклад фризера та результати модернізації.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleШляхи удосконалення обладнання для виробництва морозиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_547-549.pdf543.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.