Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62366
Название: Удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності
Авторы: Загорулько, В. М.
Загорулько, А. М.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Загорулько В. М., Загорулько А. М. Удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними напівфабрикатами високого ступеня готовності. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 513-514.
Краткий осмотр (реферат): Метою дослідження є удосконалення процесу виробництва ковбасних виробів збагачених рослинними полікомпонентними напівфабрикатами високого ступеня готовності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62366
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_513-514.pdf270.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.