Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62150
Назва: Перспективи розробки та використання функціональних напоїв
Автори: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Маяк, О. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Маяк О. А. Перспективи розробки та використання функціональних напоїв. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 331-332.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62150
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-331-332.pdf106.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.