Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62127
Название: Перспективи виробництва білкових концентратів олійних культур
Авторы: Обозна, М.
Гарнцарек, Б.
Кошель, О.
Перцевой, Ф.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Обозна М., Гарнцарек Б., Кошель О., Перцевой Ф. Перспективи виробництва білкових концентратів олійних культур. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 285-286.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62127
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-285-286.pdf139.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.