Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62090
Title: Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України
Authors: Железняк, З. В.
Мурликіна, Н. В.
Добровольська, О. В.
Євлаш, В. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Железняк З. В., Мурликіна Н. В., Добровольська О. В., Євлаш В. В. Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 265-266.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62090
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-265-266.pdf120.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.