Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62090
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелезняк, З. В.-
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorДобровольська, О. В.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:45:05Z-
dc.date.available2025-01-28T12:45:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЖелезняк З. В., Мурликіна Н. В., Добровольська О. В., Євлаш В. В. Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 265-266.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62090-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-265-266.pdf120.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.