Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62087
Title: Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів
Authors: Дубініна, А. А.
Попова, Т. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Попова Т. М. Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 259-260.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62087
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-259-260.pdf118.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.