Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62087
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Попова, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T12:34:39Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T12:34:39Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Попова Т. М. Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 259-260. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62087 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-259-260.pdf | 118.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.