Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62087
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorПопова, Т. М.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:34:39Z-
dc.date.available2025-01-28T12:34:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Попова Т. М. Застосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 259-260.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62087-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування технології екструзії під час виробництва нових видів зернових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-259-260.pdf118.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.