Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62079
Title: Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела
Authors: Гриньова, Д. В.
Болгова, Н. В.
Назаренко, Ю. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гриньова Д. В., Болгова Н. В., Назаренко Ю. В. Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 245-246.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62079
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-245-246.pdf136.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.