Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62079
Title: | Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела |
Authors: | Гриньова, Д. В. Болгова, Н. В. Назаренко, Ю. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гриньова Д. В., Болгова Н. В., Назаренко Ю. В. Функціонально-технологічні властивості м’яса перепела. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 245-246. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62079 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-245-246.pdf | 136.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.