Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61856
Title: Температура зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикале
Authors: Ткаченко, А. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Касабова, К. Р.
Гавриш, Т. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ткаченко А. І. Температура зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикале. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: К. Р. Касабова, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. С. 95
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61856
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_96-96.pdf107.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.