Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61848
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКотляр, О. В.-
dc.contributor.authorСєдих, К. В.-
dc.date.accessioned2025-01-24T10:34:09Z-
dc.date.available2025-01-24T10:34:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСєдих К. В. Визначення впливу ПАР на стабілізацію суспензій. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. В. Котляр. Харків: ДБТУ, 2024. С. 87uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61848-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВизначення впливу ПАР на стабілізацію суспензійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_88-88.pdf106.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.