Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61811
Название: Особливості заморожування харчових продуктів у псевдозрідженому шарі
Авторы: Ширкєєва, Т. Є.
Научный руководитель: Петренко, О. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ширкєєва Т. Є. Особливості заморожування харчових продуктів у псевдозрідженому шарі. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Петренко О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 334.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61811
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_334.pdf98.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.