Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61778
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Олексієнко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, В. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T06:44:42Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T06:44:42Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко В. Є. Підвищення ефективності роботи просіювача борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Олексієнко В. О. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 310. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-473-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61778 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності роботи просіювача борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_310.pdf | 106.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.