Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61778
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorОлексієнко, В. О.-
dc.contributor.authorШевченко, В. Є.-
dc.date.accessioned2025-01-24T06:44:42Z-
dc.date.available2025-01-24T06:44:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШевченко В. Є. Підвищення ефективності роботи просіювача борошна. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Олексієнко В. О. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 310.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61778-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності роботи просіювача борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_310.pdf106.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.