Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61493
Назва: Спосіб виробництва оздоровчих м’ясних виробів
Автори: Мельник, М. І.
Д’яченко, Н. В.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мельник М. І., Д’яченко Н. В. Спосіб виробництва оздоровчих м’ясних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 261.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61493
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_261.pdf97.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.