Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61492
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.advisor | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Мельник, М. І. | - |
dc.contributor.author | Д’яченко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-20T08:54:23Z | - |
dc.date.available | 2025-01-20T08:54:23Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Мельник М. І., Д’яченко Н. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва органічних пряно-ароматичних спецій та приправ. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Черевко О. І., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 260. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-473-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61492 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва органічних пряно-ароматичних спецій та приправ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_260.pdf | 97.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.