Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61449
Title: Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини
Authors: Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Буштаков, І. С.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Колесник В. В., Полупан В. В., Буштаков І. С. Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 513
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61449
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-513.pdf107.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.