Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесник, В. В.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.contributor.authorБуштаков, І. С.-
dc.date.accessioned2025-01-19T12:46:51Z-
dc.date.available2025-01-19T12:46:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКолесник В. В., Полупан В. В., Буштаков І. С. Актуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировини. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 513uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61449-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАктуальність розробки технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з використанням вторинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-513.pdf107.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.