Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61444
Название: «Грибне м’ясо» – шляхи та перспективи розвитку
Авторы: Вербицький, С. Б.
Рябініна, Н. О.
Пацера, Н. М.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Вербицький С. Б., Рябініна Н. О., Пацера Н. М. «Грибне м’ясо» – шляхи та перспективи розвитку. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 504-505
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61444
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-504-505.pdf153.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.