Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5997
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білецька, Я. О. | - |
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Торяник, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-29T14:25:01Z | - |
dc.date.available | 2022-08-29T14:25:01Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Білецька Я. О., Дьяков О. Г., Дюкарева Г. І., Торяник О. І. ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 335-341. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5997 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження спін-спінової релаксації в системі «еламін – вода». Для підвищення точності вимірювань розроблено і реалізовано спеціальний план. Показано, що еламін зменшує рухливість молекул води, що впливає на стабільність піни. | uk_UA |
dc.description.abstract | The research results of spin-spin relaxation in the system elamin-water. To improve the measurement accuracy is developed and implemented a special plan. Shown melamine reduces the mobility of water molecules, which affects the stability of foam. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ЯМР-дослідження | uk_UA |
dc.subject | спін-спінова релаксація | uk_UA |
dc.subject | система «еламін – вода» | uk_UA |
dc.subject | стабільність піни | uk_UA |
dc.title | ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_55.pdf | 197.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.