Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59537
Назва: English for agrifood tech professionals (Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій)
Автори: Колесник, Аліна Олексіївна
Герман, Людмила Володимирівна
Муравйова, Олена Миколаївна
Крупей, Михайло Іванович
Логінова, Олена Василівна
Мануєнкова, Олена Олегівна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Удовенко, Інна Володимирівна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: English for agrifood tech professionals (Англійська мова для професіоналів у сфері агрохарчових технологій): метод. рекомендації для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 015 «Професійна освіта»; уклад.: А. О. Колесник, Л. В. Герман, О. М. Муравйова, М. І. Крупей, О. В. Логінова, О. О. Мануєнкова, Л. А. Подворна, І. В. Удовенко. Харків: ДБТУ, 2024. 110 с.
Короткий огляд (реферат): Мета видання  набуття здобувачами теоретичних знань про закономірності аграрного виробництва в Україні та світі, вмінь і навичок професійної комунікативної компетенції у головних напрямах майбутньої фахової іншомовної діяльності. Також методичні рекомендації містять матеріал для підготовки до успішного виконання завдань Єдиного вступного іспиту з англійської мови до магістратури. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59537
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MR_ENGLISH_AGRIFOOD_PROFESSIONALS_24.pdf3.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.