Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59508
Назва: Технологія швидкозамороженого тонкодисперсного пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Хоменко, А. В.
Стуконоженко, Т. О.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Стуконоженко Т. О. Технологія швидкозамороженого тонкодисперсного пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 193-195.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59508
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-195.pdf125.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.