Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59407
Назва: Перспективи підвищення ефективності адресної доставки енергії в процесах сушіння харчової сировини
Автори: Потапов, В. О.
Гриценко, О. Ю.
Дорошенко, М. О.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Гриценко О. Ю., Дорошенко М. О. Перспективи підвищення ефективності адресної доставки енергії в процесах сушіння харчової сировини. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 172-174.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59407
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-174.pdf136.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.