Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59402
Назва: Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводних
Автори: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Сефіханова, К. А.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження мінерального складу напівфабрикатів білково-вуглеводних. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 170-172.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59402
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-172.pdf112.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.