Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59398
Назва: Розробка структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням мембранних технологій
Автори: Федак, В. І.
Федак, Н. В.
Загорулько, Р. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Федак В. І., Федак Н. В., Загорулько Р. В. Розробка структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням мембранних технологій. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 168-170.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59398
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-170.pdf122.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.