Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59398
Title: Розробка структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням мембранних технологій
Authors: Федак, В. І.
Федак, Н. В.
Загорулько, Р. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Федак В. І., Федак Н. В., Загорулько Р. В. Розробка структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням мембранних технологій. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 168-170.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59398
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-170.pdf122.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.