Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59377
Название: Нове в технології отримання салатів із моркви для здорового харчування з використанням паротермічної обробки та фітодобавок
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Радченко, Л. О.
Оверченко, А. А.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Оверченко А. А. Нове в технології отримання салатів із моркви для здорового харчування з використанням паротермічної обробки та фітодобавок. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 153-155.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59377
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-155.pdf113.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.