Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59353
Title: | Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки |
Authors: | Постнова, О. М. Лисюк, Г. М. Париш, П. С. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Постнова О. М., Лисюк Г. М., Париш П. С. Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 119-120. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59353 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb12.11.2014-120.pdf | 108.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.