Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59353
Title: Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки
Authors: Постнова, О. М.
Лисюк, Г. М.
Париш, П. С.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнова О. М., Лисюк Г. М., Париш П. С. Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 119-120.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59353
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-120.pdf108.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.