Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59351
Title: Прискорена технологія хліба з використанням шроту зародків пшениці
Authors: Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.,
Глуховський, О. О.
Калініченко, О. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Олійник С. Г., Кравченко О. І., Глуховський О. О., Калініченко О. В. Прискорена технологія хліба з використанням шроту зародків пшениці . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 115-116.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59351
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-116.pdf107.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.