Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorКравченко, О. І.,-
dc.contributor.authorГлуховський, О. О.-
dc.contributor.authorКалініченко, О. В.-
dc.date.accessioned2024-11-29T06:19:18Z-
dc.date.available2024-11-29T06:19:18Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОлійник С. Г., Кравченко О. І., Глуховський О. О., Калініченко О. В. Прискорена технологія хліба з використанням шроту зародків пшениці . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 115-116.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59351-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПрискорена технологія хліба з використанням шроту зародків пшениціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-116.pdf107.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.