Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59348
Назва: Хлібні вироби на основі зернових сумішей
Автори: Макарова, О. В.
Пшенишнюк, Г. Ф.
Іванова, Г. С.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Макарова О. В., Пшенишнюк Г. Ф., Іванова Г. С. Хлібні вироби на основі зернових сумішей. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 109-110.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59348
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb12.11.2014-110.pdf108.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.