Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59283
Название: Альтернативна сировина для виготовлення солодощів у ресторанній індустрії
Авторы: Павлишин, М. Л.
Язвінська, Г. Я.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлишин М. Л., Язвінська Г. Я. Альтернативна сировина для виготовлення солодощів у ресторанній індустрії. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 67-68.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59283
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zb12.11.2014-68.pdf107.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.