Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5899
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Карбівнича, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Гасай, Є. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-28T12:41:39Z | - |
dc.date.available | 2022-08-28T12:41:39Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 253-258. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5899 | - |
dc.description.abstract | Використано метод ядерного магнітного резонансу для дослідження фізичного стану води у напівфабрикаті борщової заправки за температур нижче 0º C. Експериментально визначено кількість води, що не виморожується, та надано рекомендації щодо оптимальних режимів зберігання напівфабрикату. | uk_UA |
dc.description.abstract | The nuclear magnetic resonance method in study the physical state of water in semi borschevaya filling at temperatures below 0º C is used. Quantity of frozen water is experimentally defined and recommendations on the best mode of storage of semi product are given. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | метод ядерного магнітного резонансу (ЯМР) | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикат борщової заправки | uk_UA |
dc.subject | зберігання напівфабрикату | uk_UA |
dc.subject | дослідження фізичного стану води | uk_UA |
dc.title | Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_42.pdf | 206.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.