Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorГасай, Є. Л.-
dc.date.accessioned2022-08-28T12:41:39Z-
dc.date.available2022-08-28T12:41:39Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 253-258.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5899-
dc.description.abstractВикористано метод ядерного магнітного резонансу для дослідження фізичного стану води у напівфабрикаті борщової заправки за температур нижче 0º C. Експериментально визначено кількість води, що не виморожується, та надано рекомендації щодо оптимальних режимів зберігання напівфабрикату.uk_UA
dc.description.abstractThe nuclear magnetic resonance method in study the physical state of water in semi borschevaya filling at temperatures below 0º C is used. Quantity of frozen water is experimentally defined and recommendations on the best mode of storage of semi product are given.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectметод ядерного магнітного резонансу (ЯМР)uk_UA
dc.subjectнапівфабрикат борщової заправкиuk_UA
dc.subjectзберігання напівфабрикатуuk_UA
dc.subjectдослідження фізичного стану водиuk_UA
dc.titleДослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_42.pdf206.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.